گرامیداشت یاد ومقام شامخ شهید محسن حججی در جوار یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان

با گرامیداشت یاد شهید محسن حججی و سایر شهدای مدافع حرم، مراسم روح بخش و پرفیض زیارت عاشورا در جوار یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان طنین انداز شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان؛ مراسم روحانی و معنوی قرائت زیارت عاشورا با یاد شهید محسن حججی و سایر شهدای مدافع حرم با حضورحجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسوول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد استان قزوین، دکتر تورج کریمی مهر آبادی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، دکتر عباس جهان بخشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان، معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان در جوار یادمان شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم دوستداران اهل بیت«ع»با زمزمه دعای پرفیض زیارت عاشورا ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت وشهدای مدافع حرم بویژه شهید محسن حججی ابراز نمودند.

منتشر شده در 1396/7/5 ساعت 15:35:41    تعداد بازدید : 540