سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین منصوب شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین منصوب شد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی سرپرست این دانشگاه در ناحیه جنوب و غرب استان قزوین را منصوب کرد. به گزارش آنا، در حکم فرهاد رهبر آمده است: بردار گرامی جناب آقای دکتر رضا شعبان‌نژاد خاص با اهدای سلام و تحیات با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین منصوب می شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید. رضا شعبان‌نژاد اکنون ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا را بر عهده دارد. دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین شامل واحدهای بوئین‌زهرا، تاکستان و مرکز آموزشی شال خواهد بود. رهبر در نامه ای از سید مهدی سیاهپوش در مدت سرپرستی واحد تاکستان هم قدردانی کرد.

منتشر شده در 1396/9/16 ساعت 13:03:43    تعداد بازدید : 433