کارگاه "آشنایی با مالکیت فکری اصول ثبت اختراع"

کارگاه "آشنایی با مالکیت فکری اصول ثبت اختراع" به همت معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان برگزار شد.

کارگاه آموزشی آشنایی با حقوق مالکیت فکری و قوانین ثبت اختراع به همت معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان و با حضور و استقبال اعضای هیأت علمی و هست های فناور مرکزرشد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی تاکستان، دکتر مهرانگیز قاضی معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان، ارتقای سطح کمی و کیفی اختراعات و پتنت‌های دانشگاه، بالابردن جایگاه تولیدات علمی دانشگاه و آشنایی اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حقوق مالکیت فکری، قوانین ثبت اختراع و نحوه جست‌وجو و تحلیل پتنت را از اهداف برگزاری این کارگاه عنوان کرد.

این دوره آموزشی آشنایی با قوانین مالکیت فکری و ثبت اختراع با تدریس مهندس عبدالرزاقی کارشناس مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان قزوین با حضور اعضای واحدهای فناور مرکز رشد، رئیس، معاون پژوهش و فناوری، مدیر مرکز رشد و اساتید دانشگاه آزاد تاکستان برگزار شد.

کارشناس مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان قزوین نیز مباحثی همچون: مالکیت فکری چیست؟، چرا قوانین آن وضع شده است؟، شامل چه مواردی می‌شود؟ و چگونه می‌توان آن را در مراکز موجود ثبت کرد را مطرح کرد و در ادامه به هر یک از آنها پاسخ داد.

مهندس عبدالرزاقی افزود: «در گذشته نیروی انسانی منبع ثروت بود ولی امروزه منبع ثروت دارایی فکری و نیروی متخصص است که می‌تواند ملاک برتری یک شرکت نسبت به دیگر شرکت‌ها شود. »

وی خاطرنشان کرد:‌«انواع دارایی‌ها را می‌توان به سه دسته پولی، فیزیکی و فکری تقسیم بندی کرد که مالکیت فکری خود به دو بخش مالکیت صنعتی و مالکیت ادبی و هنری تقسیم بندی می‌شود.»

منتشر شده در 1396/9/3 ساعت 17:43:54    تعداد بازدید : 47