فریاد «مرگ بر آمریکا» دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان در مراسم 13 آبان

هم‌زمان با سراسر کشور، راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان درتاکستان با حضور هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان در کنار  سایر اقشار مختلف مردم برگزار شد.

در روز مبارزه با استکبار  جهانی:

طنین مرگ بر آمریکا در خیابان‌های تاکستان

به گزارش روابط عمومی واحد تاکستان، راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان امسال نیز مانند سال‌های گذشته برگزار و حضور همگانی اقشار مختلف مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به‌ویژه دانش آموزان ٰ، دانشجویان و دانشگاهیان در این مراسم، پررنگ‌تر از گذشته جلوه‌نمایی کرد.

تقارن این روز مهم تاریخی که نماد عزت، آزادی و حق‌طلبی مردم و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی محسوب می‌شود، با ایام ماه محرم موجب شد تا با توجه به پیام‌های واقعه عاشورا راهپیمایی امسال پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار شود.

از جلوه‌های این راهپیمایی پرشور، حضور هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان دوشادوش دانش آموزان و سایر اقشار اجتماعی بود که در روز دانش‌آموز، همچون سال‌های گذشته هم‌زمان با سراسر کشور، فریاد «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

در این راهپیمایی باشکوه که از میدان پانزده خرداد شهر تاکستان آغاز و تا مقابل شهرداری و جایگاه سخنرانی با حمل پلاکارد و سردادن شعارهای ضد استکباری توسط راهپیمایان ادامه یافت، شرکت‌کنندگان انزجار خود را از جنایات و توطئه‌های استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.

این مراسم با سخنرانی حضرت آیت الله اسلامی نماینده مجلس خبرگان رهبری استان قزوین و امام جمعه شهرستان تاکستان،قرائت بیانیه روز 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل  پایان یافت.

منتشر شده در 1396/8/14 ساعت 16:37:15    تعداد بازدید : 72