امروز: دوشنبه 22 مهر 1398| Monday, October 14, 2019

پذیرش دانشجو در 37 رشته تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان
چهارشنبه 20 تیر 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین از پذیرش دانشجو در 37 رشته تحصیلی کارشناسی ارشد در واحد تاکستان این دانشگاه خبر داد.

انتشار فهرست رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان
جمعه 5 مرداد 1397

انتخاب رشته کارشناسی ارشد به صورت الکترونیکی و از طریق کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون انجام می‌شود و کد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان 170 است.

همزمان با فرارسیدن روز وحدت حوزه و دانشگاه؛ حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان در حوزه علیمه مصطفی خمینی (ره) تاکستان
سه شنبه 27 آذر 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین :وحدت حوزه و دانشگاه از ضروریات کنونی کشور است.

به مناسبت روز بزرگداشت شهدا صورت گرفت
چهارشنبه 22 اسفند 1397

به مناسبت روز بزرگداشت شهدا صورت گرفت/ دیدار با خانواده دوتن از اولین شهدای تاکستان

چهارشنبه 22 اسفند 1397

مراسم پرفیض زیارت عاشورا در مسجد دانشگاه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد محبی مسؤل جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین و دکتر رضا شعبان نژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین برگزار شد.