امروز: جمعه 24 اردیبهشت 1400| Friday, May 14, 2021

آخرین جزئیات نحوه برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

یکشنبه 12 اردیبهشت 1400

آخرین جزئیات نحوه برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگویی، به تشریح آخرین جزئیات نحوه برگزاری آزمون جامع دکتری این دانشگاه پرداخت و گفت: آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی امسال نیز مانند سنوات گذشته در دو بخش برگزار خواهد شد؛ یک بخش شفاهی و بخش دیگر کتبی خواهد بود.

وی با بیان اینکه امسال امتحان شفاهی این آزمون به صورت برخط (مجازی) برگزار می‌شود، ادامه داد: این امتحان در زمانی‌ که از پیش به واحدها اعلام شده است، در بازه زمانی ۱ تا ۱۳ خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص امتحان کتبی این آزمون اظهار داشت: زمان برگزاری امتحان کتبی نیز بر اساس وضعیت شهرها در زمینه شیوع کرونا، یک هفته زودتر از زمان برگزاری، اعلام خواهد شد. بدین ترتیب، زمان برگزاری امتحان کتبی به استعلام از ستاد مقابله با کرونا بستگی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحان در هر زمان و هر شیوه‌ای آماده است.

شرکت آن دسته از دانشجویان که به دلیل تاخیر در برگزاری آزمون زبان موفق به اخذ گواهی قابل قبول نشده‌اند، در آزمون جامع نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بلامانع است.

منبع: خبرگزاری ایسنا