امروز: دوشنبه 7 بهمن 1398| Monday, January 27, 2020

مراسم تجدید میثاق با سردار دلها در واحد تاکستان برگزار شد.

سه شنبه 17 دی 1398

مراسم تجدید میثاق با سردار دلها در واحد تاکستان برگزار شد.

باحضور سرهنگ حیدری فرمانده سپاه امام علی(ع) تاکستان، دکتر رضا شعبان نژاد سرپرست دانشگاه های آزاد ناحیه جنوب و غرب استان قزوین و جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان، مراسم تجدید میثاق با سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در مسجد پیامبر اعظم(ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تاکستان، مراسم بزرگداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور هیات رئیسه دانشگاه، مسئولان سپاه امام علی(ع) تاکستان، معاونان واحد تاکستان  و استقبال بی نظیر اساتید، دانشجویان و کارکنان این  واحد، در مسجد دانشگاه برگزار شد .
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام پور آرین معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تاکستان،ضمن قدردانی از حضور دانشجویان و مسئولین دانشگاهی و سرهنگ حیدری، شهادت سپهبد سلیمانی به دست دولت تروریست آمریکا را محکوم کرد و در ادامه اظهار داشت: راه شهید سلیمانی را همواره ادامه خواهیم داد.
در ادامه این مراسم پیام دکتر رضا شعبان نژاد، سرپرست دانشگاه های آزاد اسلامی ناحیه جنوب و غرب استان قزوین به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی، به شرح زیر قرائت گردید:

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا
در میان مؤمنان مردمانی هستند که بر سر عهدی که با خدای خویش بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر رساندند و در راه حق به شهادت رسیدند، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
با نهایت تاسف و تاثر شهادت سردار بی بدیل اسلام وجبهه مقاومت اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی را خدمت امام عصر عج ، مقام معظم رهبری، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و همه آزادگان وظلم ستیزان تبریک و تسلیت عرض نموده و مطمئنیم بر اساس وعده الهی پیروزی نهایی از آن خداجویان مسئولیت پذیر بوده و در نهایت کید سردمداران ظلم وتجاوز به خودشان برمی گردد.
بی شک خون پاک این فرمانده نستوه و مجاهد و همرزمان شهیدش مقَوّم شجره طیبه جبهه مقاومت اسلامی تا پیروزی نهایی بر کفر و استکبار جهانی به رهبری آمریکای جنایتکار
خواهد بود.

در ادامه این مراسم سرهنگ حیدری، فرمانده سپاه امام علی(ع) تاکستان با تبریک و تسلیت شهادت حاج قاسم سلیمانی به محضر ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و همه دوستداران و عاشقان سپهبد سلیمانی گفت: در حقیقت سردار سلیمانی مالک اشتر ولی فقیه بود و امروز جهان اسلام و جبهه مقاومت در غم و ماتم این سردار سرافزار است.
وی ادامه داد: سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یار وفادار ولایت و مدافع بی بدیل وطن اسلامی و گنجینه تمام نشدنی هشت سال دفاع مقدس و خط مقاومت بود که حماسه‌های سترگی را در کارنامه درخشان خدمت پاسداری برای خود و نظام جمهوری اسلامی و کشورهای مسلمان و مظلومان جهان به ارمغان آورد.
سرهنگ حیدری افزود: اگر این شهید عزیز نبود ما اینجا آرامش نداشتیم که امنیت بالاترین سرمایه است و باید قدرش را بدانیم؛ شهدا همه سختی‌ها را زیبا می‌دیدند و همه چیز
در راه خدا زیباست.

وی با بیان اینکه این خطای فراموش نشدنی ترامپ، موج جدیدی را در جبهه انقلاب و مقاومت ایجاد خواهد کرد، افزود: به طور حتم از ثمرات خون پربرکت این شهید عزیز، اخراج آمریکا از منطقه خواهد بود و تنها با اخراج ذلت بار آمریکا از منطقه می توان گفت که انتقامی در خور شأن سردار رشید اسلام گرفته ایم.
در پایان این مراسم، مداح اهل بیت، حاج محمد اطهری، با سرودن شعری زیبا در مدح و ستایش سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی باعث جاری شدن اشک حاضرین در مراسم
شد و در ادامه با ذکر مصیبت از دست دادن حاج قاسم سلیمانی به مدیحه سرایی و مداحی پرداختند.